19.11.08

Lenjerie galbena impotriva crizei

In traditia braziliana, culoarea lenjeriei intime purtata in noaptea Anului Nou influenteaza norocul persoanei respective pentru anul ce urmeaza.

Spre exemplu, rosul aduce pasiune, rozul inseamna dragoste, albul - pace, iar verdele semnifica noroc. Iar cum galbenul inseamna bani si prosperitate financiara si milioane de oameni isi fac griji pentru cum ii va afecta criza financiara, lenjeria intima de culoarea lamiii dispare de pe rafturi vazind cu ochii.

"Oamenii sunt disperati pentru ca nu vor sa isi piarda slujbele si vor sa simta mereu ca au bani in buzunar. Am vandut mai mult de 100.000 de perechi de chiloti si nu mai avem timp sa facem altii", a declarat Denise Areal, director de marketing al firmei Duloren, unul din cei mai mari producatori de lenjerie intima din Brazilia.

Insa a purta galben de Revelion nu este de ajuns pentru a te pazi de criza financiara. Conform traditiei, femeile trebuie sa spele lenjeria in noaptea respectiva, iar apoi sa o poarte intoarsa pe dos in prima vineri din noul an pentru a avea efect.

Sursa: articolul Brazilienii poarta lenjerie galbena pentru a se pazi de criza financiara, scris de Ana-Maria Calciu si publicat in 19 noiembrie 2008 de 7plus

Niciun comentariu: